0,00  0
Košarica

V košarici ni izdelkov.

Pogoji poslovanja

OUTSIDE THE BOX, svetovanje in trgovina, Eva Mehak s.p., Šentrupert 49, 8232 Šentrupert, Matična številka: 8923531000, Davčna številka: 18149111 (nismo zavezanci za DDV), e-mail: eva@outoftheboxmama.net ali eva.mehak@gmail.com

Transakcijski račun: IBAN SI56 6100 0002 6243 018 (odprt 06.08.2021, DH d.d.).

Kupec potrjuje, da je seznanjen in se strinja s prodajnimi pogoji. Naročilo kupca ima značaj pogodbe in zavezuje podjetje in kupca.

Nakupovanje

Spletna stran www.outoftheboxmama.net obiskovalcem predstavlja ponudbo podjetja Eva Mehak s.p. ter omogoča nakupovanje izdelkov in storitev. Naročilo zavezuje podjetje Eva Mehak s.p. in kupca ter ima značaj pogodbe. Naročilo skupaj z računom se hrani v prostorih podjetja.

Plačilni pogoji

Eva Mehak s.p. omogoča nakup blaga s predračunom, preko spletne storitve Paypal in preko spletne storitve Stripe (Google Pay, Apple Pay, plačilo s kreditnimi karticami – Visa, Mastercard, American Express, Discover, Diners Club, JCB). Če izberete plačilo po predračunu, vam bomo na e-mail poslali predračun in ko bo le-ta plačan, vam bomo poslali potrdilo o naročilu.

Dokler kupnina ni poravnana v celoti, nakup ni dokončen.

Cene

Cene so izražene v evrih (EUR) in že vključujejo 22,00 % DDV.

Pridržujemo si pravico do sprememb cen ter pravico do napake pri objavi cene.

Vračilo blaga

Kupec ima pravico odstopiti od pogodbe o nakupu v 15 dneh od naročila na tretma in sicer, da o odstopu v roku 15-ih dni pisno obvesti podjetje Eva Mehak s.p..

Varovanje osebnih podatkov

Kupec dovoljuje, da podjetje Eva Mehak s.p. vzpostavi, vodi, vzdržuje in upravlja s pridobljenimi osebnimi podatki. Podatke, ki jih posredujete na tej spletni strani, zbiramo izključno za interne potrebe ali izvedbo naročila. Zavezujemo se, da bomo s podatki ravnali v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov ter da bomo vse podatke uporabljali izključno za lastno evidenco in jih v nobenem primeru ne bomo posredovali tretji osebi. Več o varovanju osebnih podatkov, si preberite na zavihku Varovanje osebnih podatkov.

Druga določila

Kupcu pripadajo vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov.

Vsi tu navedeni pogoji in pravila so zavezujoči za kupca in podjetje Eva Mehak s.p.. V primeru, da se med nakupom pojavijo težave, nas o tem prosimo nemudoma obvestite na elektronski naslov info@outoftheboxmama.net

Brezplačna dostava
Pri nakupu nad 50€.
Outofthebox E-novice
Bodite na tekočem z našimi najnovejšimi novicami, prejmite ekskluzivne ponudbe in še veliko več.

© Outside The Box /// 2024

Izdelava: abeone.si

Outofthebox E-novice

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.