Pogoji poslovanja

Podjetje Spletna trgovina Out of the box mama, OUTSIDE THE BOX, svetovanje in trgovina, Eva Mehak Bele s.p.,
Pot na Gorjance 23, 8000 Novo mesto. Datum vpisa pri registrskem organu: 1.8.2021, registrski organ: AJPES, izpostava Novo mesto. Davčna številka: 18149111, matična številka: 8923531000. Podjetje (prodajalec) posluje v obliki spletne trgovine. Nismo zavezanci za DDV.

Transakcijski račun: IBAN SI56 6100 0002 6243 018 (odprt 6.8.2021, DH d.d.).

Kupec potrjuje, da je seznanjen in se strinja s prodajnimi pogoji. Naročilo kupca ima značaj pogodbe in zavezuje podjetje in kupca.

Nakupovanje

Spletna stran www.outoftheboxmama.net obiskovalcem predstavlja ponudbo podjetja Eva Mehak Bele s.p. ter omogoča nakupovanje izdelkov in storitev. Naročilo zavezuje podjetje Eva Mehak Bele s.p. in kupca ter ima značaj pogodbe. Naročilo skupaj z računom se hrani v prostorih podjetja.

Plačilni pogoji

Eva Mehak Bele s.p. omogoča nakup blaga preko spletne storitve Paypal ali s plačilom kreditnih kartic (nakup pri podjetju Eva Mehak Bele s.p. je varen). Dokler kupnina ni poravnana v celoti, nakup ni dokončen.

Cene

Cene so izražene v evrih (EUR) in že vključujejo 22,00 % DDV.

Pridržujemo si pravico do sprememb cen ter pravico do napake pri objavi cene.

Dostava in stroški dostave

Blago, naročeno v Spletni trgovini Out of the box mama, Eva Mehak Bele s.p., gre na pot v najkrajšem možnem času. Ker sodelujemo s podjetjem Printful® Inc. 11025 Westlake Dr, Charlotte, North Carolina 28273, je dobava artiklov lahko v različnem časovnem obdobju, ampak vseeno nekje med 5 – 10 dni. Prav tako so cene dostave različne, so pa jasno vidne na blagajni pred oddajo naročila. Blago je možno vrniti direktno na podjetje Printful in sicer tja, od kjer je bil paket poslan, vendar nepoškodovan in v original embalaži. Blago, zaradi napačne velikosti ne vračamo, saj je pri vseh artiklih označena realna velikost, zato bodite pozorni katero velikost izberete. Prav tako ne sprejemamo vračil blaga katerih zaradi higienskih razlogov ne moremo sprejeti (npr. maske).

Vračilo blaga

Kupec ima pravico odstopiti od pogodbe o nakupu v 30 dneh od naročila na tretma in sicer, da o odstopu v roku 30-ih dni pisno obvesti podjetje Eva Mehak Bele s.p. Dodatni opsi v zgornji vrstici.

Varovanje osebnih podatkov

Kupec dovoljuje, da podjetje Eva Mehak Bele s.p. vzpostavi, vodi, vzdržuje in upravlja s pridobljenimi osebnimi podatki. Podatke, ki jih posredujete na tej spletni strani, zbiramo izključno za interne potrebe ali izvedbo naročila. Zavezujemo se, da bomo s podatki ravnali v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov ter da bomo vse podatke uporabljali izključno za lastno evidenco in jih v nobenem primeru ne bomo posredovali tretji osebi. Več o varovanju osebnih podatkov, si preberite na zavihku Varovanje osebnih podatkov.

Druga določila

Kupcu pripadajo vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov.

Vsi tu navedeni pogoji in pravila so zavezujoči za kupca in podjetje Eva Mehak Bele s.p..

V primeru, da se med nakupom pojavijo težave, nas o tem prosimo nemudoma obvestite na elektronski naslov info@outoftheboxmama.net