0,00  0
Košarica

V košarici ni izdelkov.

Zakaj so herbalajfovci tko naspidirani?

Ker je v šejku ena ful huda sestavina, ne ni napisana – imenuje se hormon sreče. In, ko zjutraj vstaneš si nardiš šejk si ko Erik, ki se spremeni v Banano njam, ko poje banano.

Čez dan vse kar si zadaš, kar na 1x postane enostavno, lahkotno, mogoče. Nič te ne ustavi. Vse je možno zate. Res takšen neverjeten občutek te zajame. Vse v življenju se ti spremeni na boljše, lepše. Svet vidiš skozi rožnata očala.

Vse je tako kot, da bi zadela na loteriji. Vse tvoje težave kar na 1x izginejo. Vse se razreši.

Veš kolikrat sem imela v mislih in iskala najboljšo možno rešitev, da se otresem življenja, bede v kateri sem bila. Rešitev sem imela veliko. Zadetek na loteriji, podedovan denar od daljnega sorodnika ali pa neznanega očeta. Nekoga, ki me bo rešil. Bogatega moža.

Vse bi rešila v življenju. Če bi le drugi končno sodelovali z mano. Pa nikakor noben ni želel sodelovat z mano.

5 9

Lahko bi rekla, da ko sem se spoznala s herbalife-om je bilo kot da se mi je odprl nov svet. Zakaj? Z manjšimi spremembami prehrane sem naredila velike spremembe in prvič je bilo hujšanje enostavno. Všeč mi je bilo – prehrana, telovadba, dogodki, ljudje s katerimi sem bila kar na 1x obkrožena.

Ampak tisti saboter v meni in pa seveda okolica, me niso pustili na miru in začela sem dvomit. Ali je to res, kar doživljam, je to zame, ali mi lahko škodi… Ali je res tako grozno kot pravijo. Jooj pa cena. Pa ali je ta posel zame ali ne?

10001 razlog, vprašanje, dvom. Je pa res, da vsak komentar, vsako vprašanje, mi je dalo mislit in sem se vrgla v raziskovanje. In naj povem, da včasih ni dobro, če si nekdo, ki preveč razmišlja in želi najti vse dokaze tega sveta. Ker pot je bila dolga, rezultat pa je bil enak kot na začetku – pa še mi, dobro je, da rezultat, kvaliteta, enostavnost… Pač vse, kar moje telo potrebuje. Vse, kar je meni všeč.

Resnica pa je, da noben zunanji faktor nam ne more dati tisto zadovoljstvo, ki si ga tako zelo želimo, če ga ne znamo najti v sebi. A poznaš tisti stavek od Malega princa, ki mu ga je zaupala lisica (jaz ga imam vtetoviranega v originalu) – »Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.«

»Vsi odrasli so bili najprej otroci. (Toda le redki se tega spominjajo).«

4 12

Oboje je iz Malega princa. Dolgo tudi sama nisem dojela v čem je bistvo. Lahko nam je všeč en kup zapisov, ampak ali jih res razumemo, se obravnavamo po njih, jih dejansko tudi živimo. Ne. Tudi, ko nam nek način življenja omogoča, vse, kar smo si kadarkoli želeli, ni nujno, da si ga prisvojimo, uživamo, živimo. Tako zelo smo naučeni, da moramo trpet, da moramo trdo delati za rezultate, da mora biti težko, da lahko uživamo tistih 5 min, da si moramo nekaj prislužiti. Ker če ne, to ni to.

In tako marsikdo zamudi dobre priložnosti, lahkotne priložnosti, možnosti za boljše življenje. Ker lahko bi pred nekoga postavili vse, kar si želi pa bi bilo enako kot da bi mu pripeljali kup gnoja. Eni bi pa v kup gnoja videli kot čisto zlato. Kar v bistvo tudi je.

In tako je, vse je samo naš osebni vidik. Kaj mi vidimo, občutimo, ko nam je nekaj dano. Koliko nam je to vredno. Koliko mi vidimo v nečem neko vrednost.

Torej iz kje pride ta nahajpanost?

3 15

Iz notranjosti vsakega posameznika. Ni toliko pomembna tista stvar, ki ga je nahajpala, ampak sam občutek, pomembno pa je nekaj, da ta občutek obdržimo čim dlje. In ga poskušamo občutit tudi pri drugih, vsakdanjih stvareh, tudi pri tistih, ki nam niso ravno všeč… Če ne pa pač naroč en šejk -> https://outoftheboxmama.net/zdrav-zajtrk/ pa bod nahajpana še ti…

Brezplačna dostava
Pri nakupu nad 50€.
Outofthebox E-novice
Bodite na tekočem z našimi najnovejšimi novicami, prejmite ekskluzivne ponudbe in še veliko več.

© Outside The Box /// 2024

Izdelava: abeone.si

Outofthebox E-novice

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.